Wandelen

Happen & Stappen

Voor een prachtige en heerlijke culinaire wandeltocht hebben we de handen ineen geslagen met restaurant Bloem aan de andere kant van de Ginkelse heide. Deze culinaire tocht van 17 km loopt vanaf Otterlo door het bos en komt richting Ede uit bij de uitgestrekte velden van de Ginkelse heide.
U kunt uw wandeling vanaf beide locaties beginnen, en wordt door beide zaken voorzien van een drie gangen lunch. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op:

Eindeloos genieten rondom de Eder Heide – 17 km

Klompenpaden

Zuiderzand ligt aan het Eeskoterpad, een van de uitgezette klompenpaden van Gelderland. Deze route van 15 kilometer beschrijft de ouderwetse Gelderse boerenlandschappen en wisselt af met prachtige stukken bos. De route kunt u bij ons kopen voor €2,00.

Eeskooterpad – 12 km / 15 km / 19 km

Route.nl

Vanaf Zuiderzand kunt u twee routes van route.nl starten, route beschrijvingen en meer informatie hebben we bij Zuiderzand klaarliggen!

U kunt de routes inzien via onderstaande links:

Wandelen over natuurgebied het Mosselse veld – 11,9 km

Wandelen rondom groen Otterlo – 7,2 km

Honden losloopgebied

Het Roekelsebos is een typisch Veluwe dennenbos op zandgrond. Het is een heerlijk bos om in rond te dwalen. Er zijn veel kleine wandelpaadjes en de kans is groot dat je hier wild tegenkomt. Het losloopgebied voor honden is ongeveer 48 ha, je kan hier makkelijk een uur wandelen. Voor meer informatie:

Roekelse bos – 4,5 km