Restaurant

U bent van harte welkom in ons restaurant of op het terras. Wilt u zeker zijn van een tafel dan is reserveren aan te raden.

Specials 

Voorgerechten

– Huisgemaakte courgettesoep met kerrie 6,50
– Huisgemaakte wildpaté met walnoten, vijgen, toast en abrikozenchutney 8,50
– Bouillon van wild met selderij 7,50
– Gepofte champignons met hezalnoot en brie uit de oven 7,50

Hoofdgerechten

– Zeeuwse mosselen, gekookt in bier of wijn, met ravigotte saus 21,50
– Duo van eend 22,50
Gekonfijte eendenbout en gebakken eendenborst met pompoen, verse vijgen en een jus van rode port 
– Viscurry met romanesco en citroenrijst 21,50
– Gado Gado; Indonesische groenteschotel met pindasaus, ei, kroepoek en rijst 21,50

Nagerechten

– Kaasplankje van 3 kazen met druiven, toast, walnoten en chutney 8,50
– Coupe van chocolade ijs met brownie en karamel-sesamsaus 7,50
– Gekonfijte ananas met crème van mango, passievrucht sorbet en blauwe bessen 8,00
– Huisgemaakte truffel van witte chocola, kokos en citroengras 1,00

Reserveren

Wij zijn een kleiner en persoonlijk restaurant. Wilt u zeker zijn van een tafel dan is reserveren aan te raden!

1. Telefonisch
Via 0318-240317

2. E-mail (alleen buiten openingstijden)
Via info@zuiderzand.nl

3. Website
Via het kopje contact > reserveren