Restaurant

U bent van harte welkom in ons restaurant of op het terras. Op woensdag zijn wij van 12.00-18.00 geopend en op donderdag tot en met zondag van 12.00-22.00 uur. 

Reserveren is gewenst!

Specials 29 juli t/m 1 augustus

Voorgerechten
– Gepaneerde uienringen met knoflookolie en ravigotte  6,50
– Halloumi | Cypriotische grillkaas met gemarineerde courgette en citrusdressing 5,50
– Wildpaté met veenbessencompote en cantharellen 8,50
– Paprika-kokos soep met garnalen en seroendeng 6,00

Hoofdgerechten
– Zeeuwse mosselen gekookt in bier of wijn met ravigotte, verse friet, mayonaise en een frisse salade 18,00
– Gebakken doradefilet met polenta, postelein en romesco saus 18,50
– Runder rollade met romesco saus, polenta en koningsoesterzwammen 18,50
– Huisgemaakte tagliatelle met walnotensaus en gegratineerde geitenkaas 18,00

Nagerechten 
– Kaasplankje van 3 kazen met chutney, brood, vijgen uit eigen tuin* en walnoten 7,50
– Pure chocolademousse met bavarois en sorbet van passievrucht 6,50

Lekker voor bij de koffie
– Handgemaakte bonbon Baileys en Espresso 1,20
Een zachte romige vulling met pure chocolade en echte Ierse Baileys
– Handgemaakte bonbon Vanille en Galliano 1,20
Deze bonbon heeft een romige vulling van echte vanillestokjes uit het verre Madagaskar met een vleugje steranijs
– Handgemaakte bonbon Speculaas en Amaretto 1,20
Deze bonbon heeft een heerlijk zachte speculaasvulling met krokante stukjes speculaas en een vleugje amaretto
– Handgemaakte truffel Hazelnoot en Kaneel 1,00
Een truffel met een heerlijk combinatie van geperste hazelnoten, melkchocolade en kaneel
– Handgemaakte truffel Kokos 1,00
Deze truffel bestaat uit een vulling van dun geschaafde kokos met witte chocolade en Carribean Rum, omhuld met een laagje gemalen kokosnoot, ook wel klapper genoemd
– Handgemaakte truffel Grand Marnier en Sinaasappel 1,00
De klassieke combinatie: Pure chocolade en sinaasappel! Deze truffel is gemaakt met een heerlijke smeuïge roomvulling van echte Franse Grand Marnier en sinaasappelzestes

Reserveren

Wij zijn een kleiner en persoonlijk restaurant. Wilt u zeker zijn van een tafel dan is reserveren aan te raden!

1. Telefonisch
Via 0318-240317

2. E-mail (alleen buiten openingstijden)
Via info@zuiderzand.nl

3. Website
Via het kopje contact > reserveren

Maatregelen

  • Open van 12.00-22.00 uur. Op woensdag van 12.00-18.00.
  • Maximaal 4 personen aan 1 tafel tenzij uw reservering uit 1 huishouden bestaat en kinderen tot en met 12 jaar.
  • Een gezondheidscheck en verzoek tot registreren is verplicht.

Bij Zuiderzand wordt gewerkt volgens de richtlijnen vanuit de overheid omtrent Covid-19. Omdat we uw en onze eigen gezondheid zoveel mogelijk willen waarborgen vragen wij uw medewerking.