Yoshi
Yoshi
Yoshi

Honden zijn welkom bij Zuiderzand

Alle honden zijn welkom bij Zuiderzand. Wij verwachten wel dat u als eigenaar zelf weet of uw hond geschikt is om mee te gaan naar een restaurant. Wanneer u uw viervoeter mee wil nemen dit graag aangeven bij de reservering.  Belangrijk om te weten: 

Wij hebben een bijzondere collega in ons team, onze kleine draak Yoshi. Wat een droppie he! Yoshi is een zwarte labrador van iets meer dan een jaar. We willen graag duidelijk maken dat Yoshi van NIEMAND (behalve haar collega’s) snoepjes, koekjes, botten en/of ander eten aanneemt. NOOIT. Yoshi heeft haar eigen mand bij Zuiderzand, waar ze zich nu al helemaal thuis voelt. We leren haar als huishond van Zuiderzand iedereen ten dienste te zijn met liefdevolle aandacht en speelsheid. Maar vinden het belangrijk dat ze in haar mand rust heeft en zich terug kan trekken. We willen al onze gasten dan ook vragen Yoshi haar welverdiende rust te gunnen als ze in haar mand ligt. 

Yoshi is nog jong en nog aan het leren om rustig in het restaurant te slapen. Meestal lukt dat wel, maar bij binnenkomst wordt ze vaak wat enthousiast. Ze is gewoon heel blij jullie te zien! Wij ook trouwens!

Jong geleerd is oud gedaan, dus proberen we Yoshi zo veel mogelijk te laten wennen aan ons restaurant en onze gasten. Zou u mee willen helpen door bij binnenkomst Yoshi te negeren en als ze blaft of zelfs springt daar geen aandacht aan te geven?

Als u zich niet prettig voelt bij honden, of er om bepaalde redenen niet mee om kan/wil gaan vragen we u dat voor
binnenkomst aan te geven. Dan houden we daar met alleliefde rekening mee en zorgen we dat Yoshi naar achteren gaat.

Yoshi is de liefde van ons leven, willen jullie alsjeblieft onze regels accepteren zodat u en onze andere gasten van Yoshi kunnen genieten