U kunt bij Zuiderzand terecht voor een compleet verzorgd 3 gangen diner met keuze van de à la carte kaart voor 27,50 of een keuze maken van onze platekaart. We werken alleen met verse en bij voorkeur huisgemaakte producten, waardoor onze gerechten voor zichzelf spreken en u verzekerd bent van een pure, eerlijke en ambachtelijke ervaring. In de weekenden zijn we eerder geopend en kunt u een keuze maken van onze uitgebreide lunchkaart voor een perfecte lunch met gerechten geïnspireerd uit de omgeving. Ook voor vers gezette fairtrade koffie met huisgemaakte taart kunt u bij Zuiderzand terecht.

Mocht u liever thuis willen eten dan kunt u bij Zuiderzand ook een snelle hap afhalen, met onze verse frites en complete schotels. Wij vragen u tijdig uw bestelling door te bellen zodat we het ‘snelle’ aspect van de snelle hap kunnen garanderen.

U kunt bij mooi weer plaats nemen op ons gezellige terras onder het genot van een hapje en een drankje om met goed gezelschap te borrelen. Naast de bekende borrelgarnituren serveren wij proeverijen van huisgemaakte lekkernijen die ook op onze menukaarten vertegenwoordigd zijn.

Mocht het weer tegenvallen en de buitenactiviteiten lastig worden, kunt u bij aangename temperaturen bij Zuiderzand op het overdekte terras plaats nemen en zetten wij de openhaard voor u aan! Binnen kunt u terecht voor een potje pool of gezellig met de kinderen een spelletje uitzoeken uit onze uitgebreide spelletjes kast met genoeg ruimte voor de kids om zichzelf te vermaken in de speelhoek.

Voor compleet verzorgde arrangementen met activiteiten uit de buurt kan u per e-mail of telefoon contact met ons opnemen, dan verzorgen we een compleet verzorgd programma op maat voor uw gezelschap. Zoals onze naam al doet vermoeden vindt u Zuiderzand aan de zuidkant van het park. Als u het zandpad langs de heide volgt en tussen de groene vlaggen doorgaat vindt u Zuiderzand aan uw rechterzijde.

Even voorstellen
Als de nieuwe eigenaren van Zuiderzand willen wij ons graag aan u voorstellen! Na samen hard gewerkt te hebben in Noord-Nederland hebben we in Otterlo de kans gekregen om onze eigen gasten te mogen verwelkomen op de Veluwe. Uw gastvrouw is Cynthia Kuper, het vriendelijke en gastvrije gezicht van onze zaak. Achter het fornuis staat uw chef Bob van Rhijn.  Samen willen wij u uitnodigen bij ons vernieuwde Zuiderzand om onze visie op lekker, gezond en origineel dineren te komen zien, proeven en beleven! U vindt ons op het Lorkenbos aan het Mosselsepad 70. Wij willen ons enthousiasme van het ondernemen en passie voor lekker en eerlijk eten en drinken graag met u delen en ontvangen u dan ook graag bij Zuiderzand.

Bob en Cynthia

Horeca toppers gezocht
Ben jij voor deze zomer opzoek naar een leuke plek om een nieuwe uitdaging aan te gaan, extra geld te verdienen, veel te leren en natuurlijk een hele leuke tijd te beleven?! Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor deze zomer opzoek naar horeca toppers die samen met ons de gasten van Zuiderzand wil verwelkomen en een leuke tijd willen bieden. Wij zijn opzoek naar mensen in de bediening, de keuken en de afwas. Denk jij dat je iets kan toevoegen aan Zuiderzand mail ons dan of stap even binnen!