Evenementen

KLAVERJASSEN | 19 APRIL 2019 | 20.00

Kom je ook gezellig een kaartje leggen en een drankje doen?! Iedere vrijdagavond is er klaverjassen bij ons. Aanvang is 20.00 en meedoen is €1,50, met leuke prijzen uiteraard!

Afbeeldingsresultaat voor klaverjassen

EIEREN ZOEKEN | 22 APRIL 2019 | 11.30

Het is zover, we gaan eieren zoeken op de hei! Wie vindt de meeste eieren? Schrijf je om 11.30 in bij ons en om 12.00 gaat het starten!

KONINGSDAG | 27 APRIL 2019 | 11.00

Als de nieuwe eigenaren van restaurant Zuiderzand willen we alle inwoners van Otterlo en omstreken uitnodigen om langs te komen op onze KONINGSDAG vrijmarkt op vakantieoord het Lorkenbos

.We zijn vanaf begin april geopend en zijn na een grondige voorjaarsschoonmaak een hoop mooie, leuke en interessante spulletjes tegengekomen van de vorige eigenaren van 
Zuiderzand.

Vooral de naam ‘André’ is vaak gevallen, en in veel van de verhalen kwam naar voren dat André een horeca enthousiast was die zijn eethuis in de jaren heeft gevuld met geschonken materiaal en cadeaus van zijn vele vrienden en kennissen uit de buurt. We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om ook deze de spullen terug te geven aan de inwoners van Otterlo (en omstreken natuurlijk).

We bieden deze en andere spullen geheel GRATIS aan en vragen een vrijwillige bijdrage voor de inzameling van een pooltafel voor in ons restaurant, waarmee we u meteen van harte uit willen nodigen om na uw bijdrage langs te komen voor een potje pool vanaf mei.

We willen ook ruimte bieden voor spullen die u zelf wilt aanbieden en waar u een ander blij mee zou kunnen maken, dus neem een kleedje mee en zet de ‘rommel’ er maar bijLaat het bij voorkeur aan ons weten via info@zuiderzand.nl dat u spullen meeneemt, dan zorgen we dat u verzekerd bent van een mooi plekje op de markt.

Hou voor het aanbod van spullen onze Facebook pagina in de gaten, daar zullen gedurende de maand foto’s voorbij komen van de aangeboden spullen!

Na het rondsnuffelen op de markt staat restaurant Zuiderzand uiteraard voor u klaar met koffie, gebak en veel meer lekkers.

We zien u graag 27 april op KONINGSDAG!